Contact & Reacties

Ik ben erg benieuwd naar uw reactie op de inhoud van deze website en wat u van de wandelingen en fietstochten vindt. Heeft u één van de activiteiten gedaan of geraadpleegd, dan is het bijna vanzelfsprekend dat u reageert.

Mail uw reactie of zet een bericht op Facebook.

Facebook:
Stadswandeling in Delft  (‘Like’ deze pagina a.u.b.)

Reacties

De reactie van familie M.:
We zijn net terug uit Delft waar we 3 dagen verbleven om deze stad te bezoeken. Met de trein vanuit Haren (Groningen) kwamen we aan op het mooie nieuwe station. Op het programma stond een verkenning van het historisch centrum (wandelend en varend) en bezoek aan de Oude en Nieuwe Kerk en het Prinsenhof. We zijn in een ver verleden wel eens in Delft geweest maar het werd tijd om deze stad opnieuw te bezoeken. Aanleiding was de prachtige serie op TV over de 80-jarige oorlog. Een hoogtepunt (letterlijk en figuurlijk) was de beklimming van de toren van de Nieuwe Kerk. Wat een prachtig uitzicht! Mijn vrouw heeft vorig jaar september een nieuwe heup gekregen maar tot mijn verrassing ging ze dit keer mee naar boven en bedwong de 376 treden zonder moeite (alleen wat duizelig door het draaien op de trap maar dat was ik ook).
Op internet vonden we uw stadswandeling van 7 km die we helemaal gedaan hebben. We hebben de wandeling in tweeën geknipt, dat kwam logistiek goed uit. De route was goed beschreven en hadden weinig moeite om het te volgen. Dank voor het plaatsen op internet.

Reactie op facebook van Jeroen B.:
Ondanks dat het gisteren heel erg koud was, een mooie stadswandeling gemaakt door Delft. De kaart en informatie op de site was erg duidelijk, lekker compact kwa hoeveelheid informatie en toch aan het einde van de wandeling helemaal op de hoogte van “onze” geschiedenis. Mooi en zeker een aanrader! Bedankt.

Reactie per mail ontvangen:
Ik wilde U even laten weten dat ik vorige week met een vriendin uit München in Delft was. Van te voren had ik Uw stadswandeling met gpx-file in het internet gevonden. Ik had verder geen reisgids, zodat Uw beschrijving van de diverse bezienswaardigheden en de route ons veel geholpen hebben! Heel hartelijk bedankt dat U de wandeling op internet heeft gezet!

Hartelijke groeten vanuit Leipzig

De reactie van Fred en Mieke:
Wat een prachtige wandeling. Delft is schitterend.

Internet:
Mooie stadswandeling gemaakt van Piet Nowee (Internet) langs vele monumenten. Fijne fietstocht van Delft naar Delfshaven. Lekker gegeten bij brasserie de Waag en meerdere malen geborreld in ’t gezellige Postkantoor.

De reactie van J.v.H.:
Handig dat die omschrijving overeenkomt met de kaart.

Reactie per mail ontvangen:
De lange wandeling bij (zeer) warm weer raden wij af, wij zijn halverwege gestopt.

De reactie van Elma M.:
Een prachtige wandeling. Ik woon 15 kilometer van Delft , echter nooit geweten dat er zulke mooie plekken en bezienswaardigheden zijn in Delft.

De reactie van familie N.:
Wij zijn opgegroeid in Delft en vonden het een wandeling met veel herinneringen. Er waren ook bezienswaardigheden bij die wij alweer vergeten waren of nooit hadden gezien. Als u van stadswandelingen houdt, is het echt een aanrader.

De reactie van familie R.:
In het voorjaar hebben we als familie de Delft-wandeling gemaakt.
Het was een erg leuke ervaring.
Enkelen van ons dachten Delft al goed te kennen, maar bij deze wandeling kwamen we op plaatsen waar we anders gewoon voorbij gelopen zouden zijn.
Het was verrassend te ervaren dat er in Delft toch nog zoveel meer te zien was.
Wat betreft de tijd en afstand was het allemaal goed te doen en als familie-uitstapje was de Delft-wandeling in één woord geslaagd.

De reactie van familie S.:
Een zeer leuke afwisselende wandeling. We vonden het erg interessant om de oude ligging van de stadsmuur te zien en langs diverse bezienswaardigheden naar de andere kant van de stad te lopen, waar nog een poort staat van de oude stadsmuur.

De reactie van Wilma W.:
Ik vond het een hele leuke wandeling. Ik heb de wandeling op zaterdag gelopen en de
Maria van Jessekerk van binnen kunnen zien, erg mooi.

De reactie van Jan en Liseth:
Mede dankzij uw stadswandeling weer een stukje historie beleefd. We hebben heerlijk gegeten in Het Konings Huys (Markt 38-42).